Onze kennel

Welkom op de website van dobermann kennel van 't Duinezicht.

Wij zijn Yvan en Martine en reeds 30 jaar fokken wij, met heel veel liefde en toewijding, dobermann's. We wonen in België te Bredene aan de kust waar we met onze honden samenleven. Één tot twee keer per jaar fokken we een nestje. De pups worden in huis geboren en groeien op binnen ons gezin. Onze honden leven niet in kennels, maar bij ons in huis als volwaardige gezinsleden.

We zijn gevallen voor dit ras voor hun schoonheid en minstens even belangrijk hun karakter. Hun enthousiasme, warmte en intelligentie maken ze een uitstekende gezinshond. Wel belangrijk blijft natuurlijk de opvoeding van de hond.

Wij fokken volgens de regels van de Koninklijke Maatschappij Sint Hubertus en de F.C.I. Wij streven er naar om gezonde, raszuivere pups te fokken die in ieder normaal gezin passen en waarbij we hopen dat de nieuwe eigenaars net zoveel plezier hebben met hun hond als wij! We besteden veel aandacht aan de inprenting en socialisatie, zodat de pups op kunnen groeien tot zelfzekere honden.

Onze pups verlaten het nest met een Europees paspoort. Ze zijn meerdere keren ontwormt en hebben de puppy vaccinatie gehad tijdens hun onderzoek door de dierenarts. Elke pup krijgt een chip waarmee hij kan worden geïdentificeerd en er wordt van elke pup een DNA staal genomen. De verkoop van onze pups gebeurt d.m.v een koopovereenkomst met garantie.

Via onze website willen we U graag laten kennismaken met onze honden. Alvast veel surfplezier ! Aarzel niet ons te contacteren voor verdere informatie.